Soho House Dugun Fotograflari / Celine-Julian

Herkese merhaba,

Bugün size geçen sene çektiğim büyüleyici bir düğünü anlatacağım. Fransa’da yaşayan Celine ve Julian, Celine’nin Türk asıllı olması sebebi ile özel günlerini İstanbul'un en şık mekanlarından biri olan Soho House'da kutlamaya karar vermişler ve bana ulaştılar.

Düğün hazırlıkları, Soho House'un muhteşem atmosferinde başladı. Celine, yakın arkadaşlarıyla birlikte heyecanlı bir hazırlık süreci yaşadı. Jacquemus tasarımı zarif gelinliğiyle göz kamaştırıyordu. Bu arada Julan, arkadaşlarıyla başka bir otelde hazırlıklarını tamamladı.

Gün batımına yakın bir saatte çiftle kısa bir çekim yaptık. O anlar, İstanbul'un eşsiz güzelliği ve çiftin mutluluğu ile birleşerek fotoğraflarımıza yansıdı. Ardından Haliç manzarası eşliğinde terasta romantik ve eğlenceli bir seremoni gerçekleşti . Çiftin aileleri duygusal konuşmalar yaparak bu özel anı daha da unutulmaz kıldı.

Nikahtan sonrası parti başladı. Soho House'un benzersiz ortamında eğlenceli bir şekilde devam etti. Çift ve davetliler gece boyunca dans edip eğlendiler. Her anını yakaladığım bu düğün, Celine ve Julan'ın mutluluğunu ve sevgisini yansıtan bir hikaye oldu.

Celine ve Julian'a bu özel günlerini benimle paylaştıkları için çok teşekkür ederim. Şimdi sizi fotoğraflarla başbaşa bırakıyorum:




serenay lokcetin