Kapadokya Museum Hotel Dugun Fotograflari-Zehra ve Omer

Herkese merhabalar! 2024 ün yeni çiftleriyle tanışmaya ve anlaşmaya başladığımız bugünlerde 2023 ün muhteşem düğünlerini anlatmanın zamanı geldi de geçiyor bile.

Bugün size tarihin gerçeküstü manzaralarla buluştuğu Kapadokya'nın kalbinde yer alan Zehra ve Ömer'in aşk hikayesini anlatacağım..

İsviçre'de yaşayan Zehra ve Ömer, özel günleri için, dünya dışı manzaraları ve zengin kültürel dokularıyla bilinen büyüleyici Kapadokya bölgesini seçtiler. Tarihle dolu lüks bir mekan olan Museum Hotel, çok kültürlü kutlama için mükemmel bir tuval görevi gördü.

Sabah saatlerinde Pinhan Otel’de gelin alma ile güne başladık. Konukların yarısı yabancı olduğu için bu kısım onlara çok ilginç geldi ve eğlenceli anlara şahit olduk. Hazırlıklarsa Kapadokya'nın antik mağaralarına oyulmuş, eski dünyanın büyüsünü taşıyan Museum Hotel’de, Jonats kurucularından sevgili Gökhan Yalçıner’in sanatsal dokunuşları ile tamamlandı.

Çift çekimimizi de otelde gerçekleştirdikten sonra, seremoni için Aşk Vadisi’ne doğru yola çıktık. Muhteşem bir atmosferde, gün batımı eşliğinde “evet”leri duyduktan sonra parti için otele geri döndük ve gece başladı. Yarı Türk yarı İsviçreli bir grupla çok kültürlü, çok eğlenceli bir düğün gecesi yaşadık. Bu harika organizasyonun mimarları Sunday İstanbul’un yaratıcı kadınlarını tekrar buradan da tebrik ediyorum..

Düğün fotoğrafçıları olarak onların en özel gününün değerli anlarını belgeleme ayrıcalığına sahip oldum. Kapadokya'daki çok kültürlü bu düğün sadece aşklarının bir kutlaması değil; çeşitliliği kucaklamanın ve onu ortak yaşamın dokusuna örmenin güzelliğinin bir kanıtıydı.

Şimdi sizi fotoğraflarla başbaşa bırakıyorum..

serenay lokcetin